Zakaj sodelovati z nami?

FLEKSIBILEN DELOVNIK
FLEKSIBILEN DELOVNIK
VODILNA, PERSPEKTIVNA IN RAZVIJAJOČA BRANŽA
NAGRADE ZA USPEŠNOST
NAGRADE ZA USPEŠNOST
ZELO DINAMIČNO IN ZANIMIVO DELO TER DELOVNO OKOLJE
KARIERNO NAPREDOVANJE OD ZAČETNIKA DO VODILNEGA SPECIALISTA
KARIERNO NAPREDOVANJE OD ZAČETNIKA DO VODILNEGA SPECIALISTA
RAZVOJ IN OSEBNA TER POSLOVNA RAST
KONKURENČNO PLAČILO
KONKURENČNO PLAČILO
NADPOVPREČNA PLAČILA IN DODATNE STIMULACIJE
MENTORSTVO POD OKRILJEM IZKUŠENIH STROKOVNJAKOV
MENTORSTVO POD OKRILJEM IZKUŠENIH STROKOVNJAKOV
PODPORA V VSAKEM TRENUTKU
MODERNI POSLOVNI PROSTORI
MODERNI POSLOVNI PROSTORI
ZA PROFESIONALNO OBRAVNAVANJE KLIENTOV
STROKOVNA IZOBRAŽEVANJA IN POTOVANJA V TUJINO
STROKOVNA IZOBRAŽEVANJA IN POTOVANJA V TUJINO
ZA NAJBOLJ USPEŠNE SODELAVCE
DELO PO CELOTNI SLOVENIJI
DELO PO CELOTNI SLOVENIJI
KARIERNA PRILOŽNOST NA PODROČJU CELOTNE SLOVENIJE

Harvest Hub dosežki

Več kot 20 let na trgu

20

Več kot 60.000 strank

60.000

Več kot 60 strokovnjakov

60

Kje smo prisotni?

Karierno priložnost ponujamo na področju celotne Slovenije.

Zgodbe naših
Svetovalcev za osebne finance

Biti ženska v poslovnem svetu moških je vedno velik izziv in zahteva veliko potrpljenja. Svoj uspeh na tem področju pripisujem vztrajnemu delu, disciplini, predanosti ter družbi Harvest Hub, ki nam omogoča nenehno rast in izobraževanje. V tem delu me najbolj veselijo pomoč ljudem, postavljanje ciljev ter uživanje ob njihovem uresničevanju, pa tudi pridobivanje življenjskih izkušenj, ki jih prinaša vsak dan. Tisto, kar daje osebno noto mojemu delu, je iskrenost, asertivna komunikacija, poštenost ter popolna empatija, razumevanje in prilagajanje vsaki stranki posebej.

Martina Mlinarič

Samostojna finančna svetovalka - expert

Odrasel sem s prepričanjem, da v mlajših letih ni mogoče najti strasti in kariernega smisla ter da za to potrebujemo leta izkušenj. To prepričanje se je spremenilo, ko sem se podal v svet zavarovalništva. Tu sem resnično našel sebe, svojo pot in energijo, ki mi ustreza. Veseli me pomagati drugim, vsak dan rastem, se izobražujem in pridobivam strokovno znanje, ki ga lahko uporabim v praksi. S tem sem dokazal sebi in drugim, da je mogoče že v dvajsetih letih najti sanjsko delo, ki ga ne vidim zgolj kot delo, temveč kot uresničitev svojega poslanstva.

Janko Golorej

Strukturni vodja

Mene je to področje navdušilo šele ob zavedanju in lastni vpletenosti v proces urejanja socialne varnosti. Sem človek, ki rad upošteva sočloveka, zato s svojim načinom dela skušam ljudem omogočiti tisto, kar je zanje najboljše. Predvsem pa se zavedam, kako pomembno je imeti v življenju dobro varovalko. Motivirata me rast in prispevanje družbi. Pri delu me vodita etika in pozitivna naravnanost, sproščenost in odkrita komunikacija s strankami pa predstavljata tisto, zaradi česar sem pri delu uspešen. Ljudem približujem dejstvo, da so zavarovalniški produkti zelo pomembni za naše življenje. Pri opravljanju dela finančnega svetovalca mi je najbolj pomembno delo z ljudmi, odkrivanje sebe, novih veščin, biti zgled in vzor in biti v pomoč ljudem.

Jan Šoštarič

Prodajni direktor – manager

Kot vsak človek sem tudi sam v življenju doživel karierne vzpone in padce. Določena dela sem opravljal, da bi pridobil izkušnje, pri nekaterih sem poskušal najti svojo pot, pri nekaterih sem želel zgolj zaslužiti, pri družbi Harvest Hub pa sem dobil vse, kar sem si kadarkoli želel od svojega poklica. Del družbe Harvest Hub sem od leta 2020. Delo pri družbi zame pomeni sodelovanje s strankami, kar mi predstavlja izziv in me vsako jutro spodbuja naprej. Naš celoten tim je jasno strukturiran, vsi smo zelo povezani, delo pa mi pravzaprav prinaša užitek. Pridružil sem se ekipi v iskanju kariernih priložnosti, a ostal sem zaradi svobode, ki jo ponuja ta poklic in usmerjenosti k cilju, ki je prisotna v vsakem mojem segmentu ter naši ekipi.

Ian Jamnik

Strukturni vodja

Ker sem ljubitelj narave, pozitivnega vzdušja in ljudi, sem se specializiral za osebna in življenjska zavarovanja. Moj pristop je sproščen in strokoven, potrebe strank pa na prvem mestu. Poslanstvo mojega dela je spodbujati stranke k zgodnjemu varčevanju in jim nuditi najboljše rešitve za finančne izzive. Zame je najbolj pomembno to, da s svojim znanjem pomagam ljudem, zato se nenehno izpopolnjujem. S svojim delom želim izboljšati splošno finančno pismenost in ozaveščenost o pomenu osebnih zavarovanj, zlasti med mlajšimi generacijami. Želim jim pokazati, da z ustrezno pomočjo in pristopom zavarovanje ni le strošek, ampak rešitev za mnoge finančne izzive.

Aljaž Troha

Osebni višji finančni svetovalec

Sem človek, ki razmišlja dolgoročno in temu primerno tudi deluje. Leta 2020 sem se pridružil družbi Harvest Hub s ciljem uresničevanja svojih ambicij in od takrat napredoval do kariere samostojnega finančnega svetovalca. Delo pod pritiskom zame ne predstavlja ovir, ampak mi daje adrenalin in nov zagon za naprej. Pri delu z ljudmi sem se veliko naučil, bistveno se mi zdi spoznanje, da malenkosti niso nepomembne. Detajli dejansko oblikujejo celotno sliko, zato jim posvečam veliko pozornosti. Sem del čudovite ekipe, kjer se vsi medsebojno podpiramo, kar se odraža tudi v odličnih rezultatih.

Jan Pestelj

Samostojni finančni svetovalec

Sem mlad in perspektiven strukturni vodja, ki si prizadeva za vašo finančno in socialno varnost. Kot vizionar sestavljam vrhunski poslovni tim, posvečen reševanju vaših izzivov in ustvarjanju trajnostnih rešitev. Moj cilj je doseči jasno zastavljene življenjske cilje s pomočjo moči vztrajnosti in ciljne usmerjenosti. Kot strasten športnik verjamem, da je fizična in mentalna pripravljenost ključna za premagovanje izzivov tako v športu kot v poslu. Ta filozofija se odraža tudi v našem pristopu – vztrajnost, energija in zavezanost ciljem. Naša timska poslovna pot temelji na integriteti in visokih etičnih standardih, kar omogoča dolgoročni uspeh s poštenim in odgovornim poslovanjem.

Mihail Jovanov

Strukturni vodja

Kot samostojna finančna svetovalka v družbi Harvest Hub delam od leta 2023 in moja kariera hitro napreduje. Čeprav sem se ekipi pridružila ne dolgo nazaj, sem tukaj že našla vse, kar sem si od kariere želela. Kot mama treh odraščajočih otrok zelo cenim družinske vrednote, sem izjemno empatična in intuitivna, kar je najverjetneje posledica let poslušanja in poskušanja razumevanja različnih značajev. Ključna značilnost, ki jo ohranjam v svojem imidžu že od nekdaj, je odgovornost, zaradi česar veljam za zelo zanesljivo osebo.

Mojca Jović

Samostojna finančna svetovalka

Moja specializacija so osebna zavarovanja, saj verjamem, da sta me predvsem človeški odnos in skrb za stranko pripeljala tja, kjer sem danes in me dvignila na nivo, kjer bom jutri. Moje delo ni samo služba, ampak poslanstvo, da ljudem pomagam izboljšati njihovo socialno in finančno varnost. Zame je ključno zagotoviti korektno in pošteno storitev, hkrati pa biti opora, na katero se stranke lahko vedno zanesejo. V prihodnosti si želim še naprej ustvarjati priložnosti za ljudi in jim omogočiti dobro, pošteno in zadovoljstva polno delo tako, da bodo lahko tudi sami pomagali bližnjim do finančne in socialne varnosti ter dosegli svoje cilje, ki jim bodo omogočili lepše življenje.

Tristan Susič Hosner

Samostojni finančni svetovalec

V bančništvu delujem že 22 let, zadnjih 10 let kot finančni svetovalec. Moje delo je osredotočeno na zahtevnejše stranke in zajema vse od kreditiranja do naložb. Prav naložbeno svetovanje štejem za svoj največji uspeh, saj me zadovoljstvo strank ob rasti njihovega portfelja dodatno motivira. Stalno stremim k odličnosti v storitvah, ki celo presegajo strankina pričakovanja in tako skrbim za gradnjo dolgoročnih odnosov. Verjamem v nenehen razvoj, kajti stranke cenijo učinkovitost, nasvet ter osebno zavzetost. Zaupanje strank vame kot finančnega svetovalca pa je ključnega pomena za dolgoročno sodelovanje, kar mi je največje zadovoljstvo in motivacija pri delu.

Vito Pregelj Sošnja

Samostojni finančni svetovalec

Z individualno obravnavo, strokovnimi informacijami s finančnega in zavarovalniškega področja ter vpogledom v najboljše produkte ustvarjam zadovoljne stranke, ki so navdih za naše delo. Kmalu bom v domačem kraju odprl novo poslovno enoto, kjer bom s svojim timom strokovnjakov še naprej nudil vrhunske storitve na področju financ in zavarovalništva. Z vodenjem podjetja, mentorstvom novim sodelavcem in sodelovanjem z izkušenimi poslovnimi partnerji si prizadevam za to, da bi vsakomur omogočil dostojno življenje brez skrbi.

Žiga Smrtnik

Prodajni vodja

Sem Aleksander Tolimir diplomirani ekonomist s poudarkom na podjetništvu, z izkušnjami v finančno-zavarovalniških branžah. Moja poklicna pot je bila zaznamovana s strastjo do razumevanja kompleksnosti finančnih trgov ter skrbnim načrtovanjem in upravljanjem finančnih sredstev. Moja zgodba se je začela s strastjo do košarke, ki me je poučila o pomembnosti vztrajnosti, timskega dela in odločnosti. V 14-letni karieri sem se naučil, kako se spoprijeti s pritiskom in se ves čas izboljševati, lastnosti, ki so me pripeljale do uspeha tako na igrišču kot izven njega. Po končanju vojaškega roka sem se odločil nadgraditi svoje znanje na področju ekonomije in podjetništva. S pridobljenim znanjem sem vstopil v svet finančno-zavarovalniških storitev, kjer sem hitro razvil sposobnosti analiziranja tržnih trendov, vodenja finančnih projektov in zagotavljanja kakovostnih rešitev za stranke. Kot diplomirani ekonomist sem prepričan, da je nenehno učenje ključ do uspeha, zato nenehno nadgrajujem svoje znanje in spretnosti. Moje poslanstvo je strankam zagotoviti celovite in prilagojene finančne rešitve, ki jim pomagajo doseči njihove cilje in uresničiti njihove sanje. Vabim vas, da odkrijete več o moji profesionalni poti in kako lahko sodelujemo pri doseganju vaših finančnih ciljev.

Aleksander Tolimir

PRODAJNI VODJA

Finančna pismenost v Sloveniji se na žalost ne razvija vzporedno z razvitejšim delom Evrope. Posledica tega je, da smo Slovenci ujeti v finančnem krču že od rane mladosti. Moja misija je, da ljudem, s katerimi se mi prekrižajo poti, ustvarim trajno pozitivno spremembo na področju finančne pismenosti. S tem bodo te osebe in njihove družine finančno neobremenjeni tudi takrat, ko se zgodijo nepričakovane ali težke situacije. Svojim strankam svetujem strokovno, neodvisno in v želji po (zaupnem in) dolgoročnem sodelovanju. Bogate izkušnje na področju svetovanja mi dajejo širok nabor različnih tipov zavarovancev. Skrbim tako za mlade družine, športnike, upokojence in posameznike kot tudi za podjetja različnih branž ter njihove zaposlene.

Jan Ažbe Gabrovšek

SAMOSTOJNI FINANČNI SVETOVALEC

Del družbe Harvest sem od leta 2020, ko sem pridobil tudi licenco za delo osebnega finančnega svetovalca. Rad imam družino, saj sem oče treh otrok, zato pri svojem delu dajem poseben poudarek na reševanje socialnega problema in iskanje rešitev, povezanih s pokojnino. Pri delu mi je izredno pomembna etičnost v odnosu s strankami in nudenje dolgoročne podpore. Svojim strankam pomagam tako, da si vzamem čas zanje, jim prisluhnem in sem jim v oporo v času celotnega procesa. Vedno se potrudim, da stranka prejme tisto, kar potrebuje, pri tem pa dosledno upoštevam njihove želje, zahteve, potrebe in življenjski slog. Pri opravljanju dela finančnega svetovalca so mi najbolj pomembni nenehni razvoj, osebna rast in vseživljenjsko učenje. V prihodnosti želim čim večjemu številu družin omogočiti socialno varnost ter jim pomagati urediti pokojninsko problematiko. Pri tem jih želim seznaniti z vsemi potrebnimi informacijami in jim nuditi strokovno podporo.

Želimir Zagorac

VIŠJI FINANČNI SVETOVALEC*

Sem na misiji zviševanja splošne finančne pismenosti v Sloveniji. Skozi javna izobraževanja in Instagram profil pomagam ljudem skozi vrata v svet osebnih financ. Svojim strankam zagotavljam celostno svetovanje in podporo pri doseganju njihovih finančnih ciljev.

Tine Flis

PRODAJNI VODJA

Sem izkušena finančna svetovalka z več kot 10.-imi bogatimi izkušnjami z delom pri družbi Harvest Hub. Svojo kariero sem gradila na temeljih strokovnosti, integritete in predanosti strankam. Moja predanost strankam je neprekosljiva, saj se vsak dan trudim, da bi jim nudila najboljše storitve in rešitve. Verjamem v pomembnost mentorstva in podpore, vedno sem pripravljena deliti svoje znanje in spretnosti s svojimi sodelavci. Verjamem v povezovanje in sodelovanje ter verjamem, da skupaj lahko dosežemo več. Če si želite postati del dinamične ekipe in deliti strast do finančnih storitev, vas vabim, da se nam pridružite. Skupaj gradimo uspešno prihodnost in ustvarjamo pozitiven vpliv na življenja naših strank.

Barbara Valte

Samostojna finančna svetovalka - expert

V večletnem sodelovanju z družbo Harvest Hub pomagam ljudem doseči socialno varnost, stabilnost ter jim odpiram vrata do finančne svobode. Pri svojem delu sem osredotočen na področje osebnih financ in zavarovanj, kjer največ pomenijo izkušnje, vzpostavitev zaupanja in strokoven odnos do strank. Poleg izkušenj in zaupanja strank mi uspeh zagotavlja tudi prava mera drznosti. Strankam pomagam tako, da lahko sebi in svoji družini zagotovijo finančno varnost, še posebej v težjih življenjskih situacijah. Prav tako jim pomagam pri dolgoročnem varčevanju in naložbah, s čimer si zagotovijo lepšo prihodnost. Ob svojem delu se razvijam tudi sam in dosegam vedno višje cilje.

Aleš Vitez

Višji finančni svetovalec

Sem mladosten in dinamičen finančni svetovalec, pri družbi Harvest Hub od leta 2021, z obilico uspehov in strastjo za delo v finančni industriji. S svojimi inovativnimi pristopi in predanim delom sem dosegel izjemne rezultate pri upravljanju naložb in svetovanju strankam. Moje znanje in izkušnje so ključni dejavniki, ki so mi omogočili, da sem postal zaupanja vreden finančni svetovalec. Svoje znanje in mentorstvo želim deliti z novimi sodelavci, ki si želijo rast in uspeh v finančnem svetu. Če ste ambiciozni, motivirani in si želite delati v navdihujočem okolju, vas vabim, da se pridružite moji ekipi.

Denis Škrilec

Samostojni finančni svetovalec

Sem strasten in predan osebni finančni svetovalec, ki si prizadeva pomagati posameznikom in družinam doseči finančno varnost in svobodo. Z mojim strokovnim znanjem in izkušnjami, skupaj ustvarimo prilagojene finančne načrte, ki pomagajo strankam doseči njihove cilje in sanje. Moja predanost delu je neprekosljiva, saj se osredotočam na specifične potrebe in želje stranke, da lahko nudim najboljše možne rešitve. Poleg tega sem vedno pripravljen na izobraževanje in prilagajanje novim trendom ter spremembam na področju financ, kar mi popolnoma ponuja družba Harvest Hub. Skupaj gradimo boljšo finančno prihodnost.

David Kavaš

Samostojni finančni svetovalec

Sem uspešen finančni svetovalec, ki dela v izjemno uspešnem timu pri družbi Harvest Hub. S svojim trdim delom in predanostjo sem dosegel izjemne rezultate na področju financ in zavarovalništva. Želim si pridobiti nove sodelavce, ki bi se pridružili našem timu in delili mojo strast do uspeha. Sem oseba, ki stremi k odličnosti in nenehnemu napredku. V našem timu cenimo sodelovanje, vzajemno podporo in delo v skupnosti, ki gradi svojo pot do vrha. Iskreno verjamem v moč skupinske dinamike in sem odprt za nove, sveže poglede ter ideje.

Timi Bencak

Samostojni finančni svetovalec

Sem mlad, energičen in pozitiven finančni svetovalec. Kot uspešen finančni svetovalec, delujem v podjetju Harvest Hub od leta 2022, kjer sem si s trdim delom in predanostjo prislužil izjemne dosežke na področju financ in zavarovalništva.

Mihael Perša

Strukturni vodja

Kot mlad in perspektiven finančni svetovalec pri družbi Harvest Hub od leta 2022 sem v relativno kratkem času pridobil obsežno znanje in izkušnje na področju zavarovalništva. Verjamem, da lahko vsakemu posamezniku pomagam doseči finančno varnost in stabilnost. Zavzemam si čas za vsako stranko posebej in skrbno preučim njihove potrebe, da lahko najdem najboljšo možno rešitev za njihov primer.

Jure Zupan

Prodajni vodja

Postopek prijave

0101
Oddaja prijave

Prijavi se preko spletnega obrazca ali
e-maila: moja.kariera@harvest.si.

0202
Obdelava prijave

V najkrajšem času te pokličemo na razgovor, kjer se dogovorimo o možnostih sodelovanja.

0303
Razgovor

S strani vodstva podjetja te bomo povabili na razgovor, kjer bomo odgovorili na vsa vprašanja.

0404
Povratna informacija

Po opravljenem razgovoru se bomo potrudili, da boš čim hitreje prejel povratne informacije.

Prijava na Harvest Hub razgovor

Za najboljše so naša vrata vedno odprta, če nam lahko doprinesete še na katerem drugem področju, se javite.
Trenutno odprta delovna mesta: svetovalec za osebne finance.

Izberi datoteko
*Z zvezdico označena polja so obvezna.

Pogosta vprašanja

Tvoj delovni čas je fleksibilen in vključuje izobraževanja, tedenske sestanke, klicanje in obiskovanje strank, urejanje administracije, spremljanje lastnega portfelja, poprodajni proces in vsakršno skrb za tvoje lastne stranke.

Delo poteka na terenu in v pisarnah, katere so ti najbližje. Tvoje aktivnosti zajemajo tedenske sestanke, izobraževanja, administracijo, iskanje strank in pripravo za termine. Prav tako se v pisarni lahko izvede sestanek oziroma prodajni razgovor s stranko. Na terenu se izvajajo prodajni obiski pri fizičnih strankah in poslovnih subjektih na lokacijah po vnaprejšnjem dogovoru. Med delovne obveznosti spada tudi redna udeležba na sestankih ter izobraževanjih.

Da, za samostojno opravljanje dela potrebuješ dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja. Za trženje vzajemnih skladov pa potrebuješ licenco Agencije za trg vrednostnih papirjev.

Za delo na terenu se uporablja lastno prevozno sredstvo.

Ob nastopu dela v našem podjetju se seznaniš s potekom dela in obveznostmi skozi pogovor z vodjo in svojim dodeljenim oziroma izbranim mentorjem. Mentor ti pomaga in svetuje pri iskanju terminov, te nauči prodajnih tehnik ter skupaj tudi obiščeta stranke v pisarni ali na terenu.

Ob nastopu dela opravljaš delo kot zavarovalni zastopnik oziroma svetovalec pri trženju vzajemnih skladov. V kolikor še nimaš dovoljenj, opravljaš delo pod vodstvom mentorja. Glede na velikost portfelja in doseženo letno produkcijo lahko napreduješ v višji karierni razred in sicer vse do vodilne osebe. Ob uspešnih rezultatih lahko postaneš tudi mentor novim sodelavcem in s tem skrbiš za svoj nadaljnji karierni razvoj ter razvoj svojih potencialov.